Жорди Кайседо: Оптимисти сме, Зоря и Бодьо/Глимт са на нашето ниво, Рома можем да бием


Жорди Кайседо: Оптимисти сме, Зоря и Бодьо/Глимт са на нашето ниво, Рома можем да бием
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1121 0

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо получи наградата за най-добър футболист на 11-ия кръг в родната Първа лига. В него той отбеляза два гола за успеха с 3:2 над Ботев (Пловдив). Играчът призна, че ако зависи от него, може да остане дълго в клуба.

Кайседо първо благодари за наградата и отчете огромната роля на съотборниците му, след което сподели: "Не знам нищо за трансфер. В момента съм съсредоточен в ЦСКА. Мога да кажа, че докато съм в ЦСКА ще се раздавам максимално за тази фланелка, за да защитавам този клуб. Лудогорец е много силен отбор. Нашата цел винаги и била да станем шампиони и да вземем купата. Да се надяваме с нашия труд накрая да се сбъдне тази мечта, защото ЦСКА е най-големият отбор в България и за мен ще е чест да стана шампион с този тим.

Както казах вече много съм щастлив тук в клуба и в този град. Целта ми е да стана шампион с ЦСКА, ако е необходимо да остана дълго време, ще остана. Има неща, които не са в моите ръце. Президентът на клуба ще прецени кое ще е по-добре за клуба и за мен".

"В много добри отношения съм с всички футболисти в отбора. Играл съм с Бисмарк заедно на терена, чувствам се удобно. За мен не е проблем да играем заедно напред или с някой друг. Само да имам пасове да отбелязвам голове, това ми трябва. Стойчо Младенов е много добър човек и прекрасен треньор. С доверието, което ми дава, се надявам да завършим този сезон на най-високото място в класирането" - продължи Кайседо.

Той коментира и шансовете на тима в Лигата на конференциите, където ЦСКА е на последното място с едва 1 точка: "Ще бъде много трудно да излезем от групите в Лигата на конференциите, но ние сме оптимисти. Играхме вече с всички отбори. С изключение на Рома другите отбори можеше да ги преодолеем. Те са горе-долу на нашето ниво. В последния мач тук с Рома и с подкрепата на публиката можем да се борим за трите точки".

Междувременно стана ясно дали ще има публика на следващия мач в Европа на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички