Стойчо Младенов уверен преди ЦСКА 1948 - Локомотив София: Ще успеем да се класираме на финала


Стойчо Младенов уверен преди ЦСКА 1948 - Локомотив София: Ще успеем да се класираме на финала
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1275 0

В днешния 10 май (19:00 часа) ЦСКА 1948 е домакин на Локомотив София в мач-реванш от 1/2-финалите в турнира за Купата на България. Тимът на Тодор Янчев спечели първата среща в "Надежда" с 3:2, а оперативният директор на клуба - Стойчо Младенов, заяви, че сега очаква още една здрава битка и посочи предимството на "червените":

"Очакванията ми са, че ще бъде един сериозен мач. Отсрещната страна ще има един добре подготвен отбор. Както те, така и ние имаме огромното желание да се класираме на финала. Естествено, имаме леко предимство, имайки предвид първия мач, в "Надежда" победихме, така че очакванията са да победим и в този мач и да се класираме на финала", обясни Младенов пред "Dsport".

"Предимството, което имаме от първия мач може да се окаже ключово, плюс това, че като потенциал и ниво сме с класа над съперника, без да подценявам или омаловажавам качествата на Локомотив. Ако всички ние покажем на какво сме способни, всеки да достигне до лимита на своите възможности, накрая на мача ще се поздравим с победа", категоричен бе той.

"Очаквам да бъде по-тактически двубой, но очаквам в един момент Локомотив София да заиграе по-рисково. Локомотив ще трябва да рискува в един определен момент, защото като резултат ние водим. Повечето рискове ще бъдат при Локомотив".

"Мач с мач не си прилича. Това е Купата, тук мотивацията е изключително голяма. Това е елиминация, така че всички футболисти ще бъдат на 100% концентрирани. И всеки един ще се раздаде до краен предел в името на успеха. Сигурен съм в това нещо, защото вече смея да твърдя, че познавам достатъчно добре по отделно всеки един футболисти като качества и характер. Убеден съм, че ще успеем да се класираме на финала", отсече за финал директорът в ЦСКА 1948.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Обявиха съдиите за мачовете на Левски, ЦСКА и Лудогорец срещу ЦСКА 1948, Черно море и Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички