Илиев с нов голям намек: Дано скоро се знае кога и как, защото ще е много трудно без фенове


Илиев с нов голям намек: Дано скоро се знае кога и как, защото ще е много трудно без фенове
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Lap.bg

1432 0

Очакващият своя дебют като селекционер на националния отбор на България - Илиан Илиев, отново коментира създалата се ситуация преди домакинството на Унгария. 

Днес се проведе последния му мач начело на Черно море преди лагера с "лъвовете" за европейските квалификации с "маджарите" и Сърбия на 16-и и 19-и ноември. След драматичното реми на "моряците" в Пазарджик - специалистът отново бе запитан за предстоящото домакинство в четвъртък. 

Илиев отново сподели разочарованието си от факта, че на неясното към този момент съоръжение - няма да присъстват запалянковци и заради тях може да се стигне до напрежение в зоната около стадиона.

Коментарът на Илиев

"До последно мислех само за ангажиментите с Черно море. Всичко, което се случва около националния отбор, няма как да не влияе, както на нас, така и на всички в България, включително и на футболистите. Надявам се в близките дни се знае къде и как ще се играе, за да почне настройката за мача.

Отборът се намира в неблагоприятна позиция и когато играеш без помощта на публика, и ако се създаде ситуация около стадиона… Ще е трудно за всеки, особено срещу силни съперници като Унгария", обясни селекционерът. 

Вижте поредния обрат, след който България няма да може да играе в Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички