В ЦСКА 1948 са доволни от точката, Илиев предпочете да не коментира, за да не плаща пак глоби


В ЦСКА 1948 са доволни от точката, Илиев предпочете да не коментира, за да не плаща пак глоби
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1257 0

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе кратък в коментара си след равенството у дома срещу ЦСКА 1948. На "моряците" има бяха отменени два гола заради фалове, но Илиев спести коментар, за да не бъде наказан за пореден път.

Доволен от усилията на играчите, но без коментар за съдиите

"Каквото и да кажем сега вече е късно. През второто полувреме бяхме отчетливо по-добрият отбор. За съжаление има такива мачове, в които не успяваме да отбележим. Отборът на ЦСКА 1948 е трети в класирането и разполага с доста добри играчи. Усилията които положиха моите футболисти са похвални", започна Илиев.

"Предпочитам да не коментирам, защото пак ще трябва да плащам", каза Илиев относно незачетения гол на Черно море през втората част.

В ЦСКА 1948 са доволни от точката

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев беше доволен от ремито. Наставникът на „червените“ заяви, че тимът му е срещнал един от водещите отбори и взимането на точка е предимство.  "Черно море е един от водещите отбори. Знаем колко тимове са си тръгвали от тук с наведени глави, така че срещнахме наистина сериозен отбор в лицето на Черно море с добър треньор Илиан Илиев. Разделихме си по едно полувреме може би, но това е“, каза Янчев.

"Колективът и отборната игра са ни най-положителни. Всеки се раздава за целта, която имаме. Имаме физическия потенциал, макар че на всеки два дни, третият ни е мач. Тъкмо се възстановим и трябва да играем нов мач. Това е календарът, върху това се стремим. Борим се и на двата фронта – и за купа, и за първенство. Чочев и Карагарен са най-близо до завръщане. Чакам ги с нетърпение, но и другите момчета, които ги заместват се справят чудесно".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички