Илиан Стоянов обясни защо липсата на управленски опит не е довод срещу Бербатов


Илиан Стоянов обясни защо липсата на управленски опит не е довод срещу Бербатов
Снимка: "Р-еволюцията"/Facebook

1834 0

Бившият национал Илиан Стоянов-Коловати се застъпи за триото Димитър Бербатов-Мартин Петров-Стилиян Петров, които се опитват да се преборят да вземат в ръце управлението на българския футбол. Настоящото ръководство на БФС най-често ги упреква в липса на опит, но Стоянов опроверга този техен довод.

"Играл съм и с Бербатов, и със Стилиян, и с Мартин. За тези момчета гарантирам, че никога не биха тръгнали да правят задкулисни игри. Те имат пари, богати са, финансово независими. Искат да направят нещо хубаво и искрено. На Бербата не му е фиксидея да става президент, за да изкарва пари или да взема заплата", заяви Коловати пред "България Днес".

"Знаете Стилиян какво учи и какво завършва. Боби Михайлов какъв опит е имал? Костадинов и Лечков какъв опит са имали? Да не забравяме, че и Петров, и Бербатов имат фондации, които управляват. Сега Михайлов копира идеи от платформата на Бербатов и ги прокарва като свои", допълни бившият защитник. Ето какво препоръча на тримата Йордан Лечков да правят, вместо да напират за БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички