Илиан Илиев: През второто полувреме излезе друг съдия


Илиан Илиев: През второто полувреме излезе друг съдия
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1586 0

Предводителят на Черно море - Илиан Илиев, призна, че реферът на мача с Лудогорец не е позволил на двата отбора да играят бърз футбол през втората част, считайки, че през втората част е бил "друг съдия" на стадиона.

„Първо благодаря за думите, но като загубиш... Да, вярно е, че се раздадоха играчите, но липсваше концентрация в началните минути на двете части. Лудогорец има много бързи играчи и ние им дадохме възможност. Прибрахме ги на контраатака, след което първото полувреме след техния гол в първите 10 минути, създадохме доста ситуации, от които трябваше да вкараме. Добре е, че се върнахме в мача", каза той.

"Лудогорец не спира и използва всяка една грешка. Срещу тях трябваше да сме на максимална концентрация и допуснахме втори гол. След изравнителния ни гол предимството се върна при тях. Съжаляваме, че не вкарахме, но преди мача говорихме, че се изправяме срещу силен отбор, но трябва да опитаме да ги победим. Дано извлечем поуките“, продължи Илиев.

„Играхме добре с топката срещу отбор, който го прави това. Първото полувреме се получи двуостър мач, имахме ситуации. Втората част, ако погледнем игровото време, накъса се играта. Спря ни съдията 2-3 контри. На полувремето излезе друг съдия. Винаги отборът, който води, е по-добре да не играе. Като игрово време, второто нямаше и половината. Може би заради това нямаше ситуации пред нас“, завърши Илиан Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички