Черно море направи нещо невиждано чрез силния си старт


Черно море направи нещо невиждано чрез силния си старт
Снимка: БГНЕС

1557 0

Черно море продължава да постига резултати за историята си след силното начало на сезон 2023/24 в Първа лига. "Моряците" успяха да останат непобедени до паузата за националните отбори, макар че вече играха с Лудогорец и ЦСКА. 

Резултатите до този момент

Възпитаниците на Илиан Илиев разполагат с шест победи и две равенства, които ги нареждат на втора позиция в класирането с актив от 20 точки и голова разлика 17:7 след първите 8 кръга.

"Моряците" записаха победи срещу Хебър (1:0), Крумовград (3:1), Етър (2:1), Славия (5:1), Лудогорец (1:0) и Ботев Враца (1:0), а междувременно не излъчиха победител с Арда в Кърджали (3:3) и срещу ЦСКА на "Армията" (1:1).

Красноречива статистика

На Илиан Илиев и компания трябва да им се отчете серията без загуба, каквато никога не са постигали на старта от нов сезон, включително и през кампанията 2008/09 година. Тогава "моряците" успяха да завоюват бронзовите медали от родния шампионат. 

След подновяването на клубния футбол Черни море приема Берое на 15 септември от 20 часа и ще има всички предпоставки да продължи със страхотната серия. 

Вижте кой играч на Черно море отново не е успял да бъде спазарен от ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички