Илиан Илиев: Няма проблем към нас да има очаквания, изпуснахме две точки


Илиан Илиев: Няма проблем към нас да има очаквания, изпуснахме две точки
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1660 0

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, сподели мнението си след равенството на "моряците" с ЦСКА 1948 в мач от десетия кръг на родната Първа лига. Българският специалист бе категоричен, че неговите възпитаници са изпуснали двете точки.

Мнението на Илиев

"Голяма част от мача се представихме така, както искахме. Като цяло съм доволен с изключение на това, че допуснахме такъв гол с високи хора като нашите. Тази ситуация ни взе двете точки. Игрово - като гости, стояхме по-добре от тях, движехме топката, може да се желае повече в завършващата фаза. Създадохме достатъчни ситуации да вземем мача", започна Илиев.

"Ние сами си повдигнахме очакванията. Няма проблем към нас да има такива. Със сигурност можем още по-добре да играем, въпреки че има моменти, в които даваме инициативата. Това, което правят футболистите ни, пак казвам 0 истински съм доволен. Когато хванеш отбор като ЦСКА 1948 в такова психологическо състояние трябва да се възползваш много повече".

"Мога да си позволя всичко с Алекс Фернандес и той ще го разбере", сподели още Илиан Илиев след фиаското на пейката на "моряците".

Николай Панайотов пък увери, че ЦСКА 1948 върви на правилния път.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички