Илиан Илиев категоричен при каква оферта би напуснал Черно море и защо отборът още не е готов за топ 3


Илиан Илиев категоричен при каква оферта би напуснал Черно море и защо отборът още не е готов за топ 3
Снимка: БГНЕС

5188 0

Наставникът на Черно море Илиан Илиев заяви, че е доволен от представянето на неговия отбор от началото на Първа лига, но има още много неща, които да се подобрят.

Черно море все още не е сред претендентите за топ 3

"Минали са само 6-7 кръга. Нека не ни заблуждава класирането. Представянето е на добро ниво, но трябва да подобрим много неща, за да кажем, че сме претенденти за първите три места. Не сме променяли нищо. Сработката ни дава резултат. Имаме периоди, в които не контролираме мача. Подобни моменти не трябва да се допускат, ако искаш да постигаш резултати. Всеки треньор иска да подобрява отбора си. Предните години бяхме в челната тройка по точкуване като гост", заяви той.

Освен това той заяви, че няма намерение да напуска "моряците" и това може да се случи само при добра оферта от чужбина. Илиев отличи и доброто представяне на Левски в Европа.

"Израснал съм в Черно море. С годините постигнахме баланс между ръководство, публика и треньори. Докато сме нужни тук, няма смисъл да коментирам други слухове, стига да няма интерес от чужбина. За нас е добре българските отбори да продължават в евротурнирите. Добре е да има представяния като това на Левски. Всичко е възможно, въпреки че всички смятат Айнтрахт за фаворит", добави той. В събота Черно море завърши при равен резултат с ЦСКА, а Илиев заяви, че отборът му е по-добър игрово от "червените".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички