Илиан Илиев доволен от точките: Пускали сме гол и без удар във вратата ни


Илиан Илиев доволен от точките: Пускали сме гол и без удар във вратата ни
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1022 0

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след минималния успех с 1:0 над Хебър. Очаквано, специалистът бе доволен от прибавените три точки, но не остана особено очарован от показаната игра.

Илиев призна, че има притеснения за офанзивната част от играта на неговия тим. Те се основават на това, че "моряците" са имали ситуации за отбелязване на попадения, от които не са се възползвали.

"Като залог си беше като предният мач. Доста работиха футболистите, Хебър е затворен отбор, но вкарахме ранен гол. След това не успяхме да намерим пътя за втори, тъй като ни липсваше последния пас. Има доста неща, които могат да отворят играта и мислите на футболистите, но при такива мачове, в които трите точки са единствената алтернатива, мисля, че се справихме. Не допуснахме Хебър да има ситуации. Ние на нашия терен сме пускали гол и без удар в нашата врата.

Днес имаше пак такива неща, към които можем да направим забележка. Имам големи резерви в офанзивен план, тъй като имаше ситуации, които трябваше да завършим по-добре, но спряхме. Има моменти, в които е по-важен резултатът, отколкото красивата игра и днес беше точно така. Очаквам с Крумовград да играем по-агресивно.

В Пловдив теренът е добър, късен час, така че се надявам да имаме повече фантазия в атака от днес" - сподели Илиев. Вижте повече за това как Черно море зарадва почитателите си на "Тича" с победа над Хебър (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички