Илиан Илиев: Резултатът е справедлив, игрово сме по-добре от ЦСКА


Илиан Илиев: Резултатът е справедлив, игрово сме по-добре от ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1539 0

Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели мнението си след 1:1 при визитата на "моряците" в София на ЦСКА. Възпитаниците му вече разполагат с 5 победи и 2 ремита от началото на сезона. 

Те останаха непобедени и на "Българска армия", където срещаха сериозни проблеми в реализирането на гол в последните 7 шампионатни срещи с ЦСКА без значение стадиона. 

Днес обаче "моряците" успяха да изравнят и заслужено според треньора и анализатори - Черно море спечели точка от визитата.

Мнението на Илиев

"Заслужавахме с играта нещо, но след техните ситуациите можеше и 2:0 да стане. Влязохме по-респектирани, но после взехме инициативата. Доволен съм в по-голяма част от времето, но не съм доволен от непредизвиканите грешки, които са от липса на самочувствие.

Като виждахме състоянието на ЦСКА - ситуациите заредиха публиката и те можеха да затворят срещата, но в крайна сметка показахме, че игрово сме по-добре от тях. 

Знаете обстановката на ЦСКА и публиката как ще ги подкрепи. Успяхме да създадем много ситуации още през първата част, но не успяхме да ги реализираме.

Трябва да признаем, че резултатът е справедлив. И те, и ние имахме шансове - това е футболът.

В миналия двубоя трябваше да изиграем срещата умно и го направихме. Днес си изиграхме мача, както искахме. Ако нямаше положителен резултат или не върви играта - знаехме, че ще бъдем фаворизирани и ще стане така. Рядко сме недоволни от резултата, което показва израстването на отбора ни.

В челото сме, дано продължим така да работим. Трябва да държим такова темпо, когато се играе по-бавно - играта се изравнява", обясни Илиев за финал. 

Ето какво сподели и Нестор Ел Маестро след ЦСКА - Черно море!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички