Играч на Локомотив София изуми: Ще се борим за титлата!


Играч на Локомотив София изуми: Ще се борим за титлата!
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

1345 0

Левият бек на Локомотив София Бруно Франко направи изненадваща заявка пред бразилска медия. Роденият в страната на кафето играч заяви, че "червено-черните" ще се борят за титлата този сезон в Първа лига.

"Железничарите" започнаха сезон 2023/24 с победа срещу Ботев (Враца) и загуба от Локомотив (Пловдив). В момента тимът на Стойчо Стоев заема осмата позиция в класирането.

"Работим много добре в началото на сезона, успяхме да играем нашия си стил, прилагайки в тези първи официални мачове това, което тренирахме много през подготовката", заяви Франко пред "Esporte News Mundo".

"Имаме много качество като отбор и ще търсим титлата на България за Локомотив София. Съотборниците ми и аз работим здраво на терена, за да оправдаем очакванията на всички и имаме подкрепата на нашите фенове", допълва бразилецът, който е в клуба от началото на годината. Наскоро Локо (Сф) се подсили с европейски шампион с Португалия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички