Дузпа срещу Ботев Враца донесе мечтан старт за Локо Сф в Първа лига


Дузпа срещу Ботев Враца донесе мечтан старт за Локо Сф в Първа лига
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

835 0

Локомотив София победи Ботев Врацас 1:0 като домакин в първия кръг от Първа лига. Единственото попадение в срещата бе реализирано от Димитър Митков, който се разписа от дузпа в 58'.

Не бяха много положенията през първото полувреме, които може да бъдат отличени, като темпото не бе никак високо и от двата тима. В 15' Красимир Милошев центрира от фал, а Чавдар Ивайло опита да изчисти. То обаче не бе особено убедително, като топката мина опасно близо до вратата.  В 27' Станоев стреля от пряк свободен удар за "железничарите", но ударът мина над вратата.

Десет минути преди края на полувремето отново Станоев опита изстрел, този път от границата на наказателното поле. Стражът на врачани обаче показа рефлекс и изби топката. В края на частта отново Коство спаси удар на Карлос Франсо.

Локо София започна по-активно и второто полувреме. Натискът даде резултат и в 55' бе свирена дузпа за домакините.Луис Фелипе събори Франса в наказателното поле и реферът посочи бялата точка. Зад топката застана Димитър Митков, който бе безгрешен - 1:0.

Врачани реагираха веднага, като удар на Чавдар Ивайло мина прекалено близо до вратата. Малко след това Франса надигра Кавдански в наказателното поле на гостите и шутира, но покрай вратата. В 81' домакините организираха добра контраатака.Георги Минков напредна през центъра и комбинира с Франса, който за пореден път в двубоя не успя да намери очертанията. В края на двубоя врачани можеха да изравнят, но Любенов спаси по страхотен начин удар на Красимир Тодоров.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички