Рибарски за ФКСБ: Те също имат двоумения кой е повече "армеец", ние за нас сме сигурни (ВИДЕО)


Рибарски за ФКСБ: Те също имат двоумения кой е повече "армеец", ние за нас сме сигурни (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

2121 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски говори на своеобразна пресконференция. Той говори преди старта на подготовката, като коментира и жребия за дебюта в европейските клубни турнири. Както е известно, столичният отбо ще се изправи срещу ФКСБ от Румъния.

Той направи и любопитен коментар за идентичността на съперника и на дербито, но без да навлиза в подробности. Освен това коментира и факта, че съперникът ще бъде без домакинска подкрепа в реванша от втория квалификационен кръг.

"Румънски гранд, отбор, който е познат по българските ширини. Разполага с доста добър финансов ресурс, чисто кадрото разполага с 10 национални състезатели - 6 или 7 от които - бяха в румънския национален отбор. Не мисля, че имаше някой предпочитан от групата, която ни се падна. Нашето желание е да премерим сили с титулувани отбори. Начинът да бъдеш силен е да побеждаваш силните. Няма непостижими неща, със сигурност ще се надиграваме, ще излезем и ще опитаме да приложим нещата, които правим от над месец - срещу който и съперник да сме.

Жалко, че са наказани за втория мач да няма публика. И на мен, и на футболистите ни доставя удоволствие да играем пред пълен стадион. Не мисля, че наказанието ще повлияе нито на нас, нито на тях. Но със сигурност атмосферата няма да е това, което сме очаквали. Нашето домакинство ще е на "Васил Левски". Няма поставени цели, всеки мач излизаме за победа. Може и да се определи като "армейско дерби на балканите", да. Те също имат същите двоумения - кой е повече "армеец". Ние за нас сме си сигурни, така че очакваме едно армейско дерби.

Очаквам още няколко футболисти за лагера, както и да се присъединят националите. Ще получат няколко дни по-дълга почивка и ще подходим индивидуално след това - със сигурност няма да участват в първите контроли. Имаме ясна идея за групата. Ще има нови попълнения, дискутират се имена, които не искам да коментирам сега" - сподели Рибарски. Цветомир Найденов пък изрази възхищението си след жребия на ЦСКА 1948 в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички