Уверен Локо (Пд) среща окриления Хебър, разтърсен Ботев (Вр) гостува в Благоевград


Уверен Локо (Пд) среща окриления Хебър, разтърсен Ботев (Вр) гостува в Благоевград
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2027 0

Два мача от седмия кръг на Първа лига ще се изиграят днес. От 19:00 часа Пирин посреща Ботев (Враца) в Благоевград, а от 21:15 лидерът в класирането Локомотив (Пловдив) гостува на Хебър в Пазарджик.

"Смърфовете" се намират в страхотна серия от пет поредни победи и делят първата позиция в подреждането с Черно море, като и двата тима имат по 16 точки. Сега обаче за играчите на Александър Томаш предстои тежка задача, тъй като Хебър на Любослав Пенев също се представя много добре от началото на кампанията.

Тимът от Пазарджик вече взе точки от ЦСКА и ЦСКА 1948, а освен това записа победи над Берое, Ботев (Пловдив) и Локомотив (София). Хебър е допуснал само два гола в шест срещи и заема четвърто място в класирането с 11 точки.

В ранния мач се срещат два от опашкарите в класирането. Пирин все още няма победа в пет изиграни мача и заема предпоследното място със само една точка. Ботев Враца пък е отборът с най-слаба защита в лигата, като е инкасирал 13 гола в шест мача, а освен това врачани не са се разписвали в последните си четири двубоя. А ето всички съдийски наряди в седми кръг. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички