Хебър Пз падна, но Любо Пенев е доволен от играта, а наставникът на Пирин Бл не хареса продукцията на своите


Хебър Пз падна, но Любо Пенев е доволен от играта, а наставникът на Пирин Бл не хареса продукцията на своите
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1431 0

Треньорът на Хебър Пз Любослав Пенев изрази мнението си след домакинската загуба от Пирин Бл с 1:2. Ел Голеадор подчерта, че е останал доволен от представянето на възпитаниците си.

МНЕНИЕТО НА ПЕНЕВ

Изиграхме добър мач, но ако не вкарваме голове, няма как да печелим точки. Пирин вкара голове и спечели. Трябват ни добри игри, голове и влагане до последно. Допуснахме някои лесни грешки, но това ще го анализираме“, коментира  Пенев.

Няма значение срещу кого играем. Не подценяваме никого. Искаме победи и трябва да играем правилно. Днес играхме правилно, но не си вкарахме положенията. Съжаляваме за загубата, но това е част от играта. Ние сме отбор, който вкарва голове – показахме го в предишните мачове. С оглед на начина, по който играхме – не заслужавахме загубата. Аз за това оставам спокоен“, продължи той.

В никакъв случай третото поредно поражение няма да се отрази, защото това го има. Взимаме мерки, ще се поучим от грешките си, защото имаше такива, които не е редно да допускаме“, каза още Пенев.

КОМЕНТАРЪТ НА ТРЕНЬОРА НА „ОРЛЕТАТА“

Треньорът на Пирин Бл Иво Тренчев пък обяви, че е доволен от трите точки, но не и от представянето на „орлетата“

Мачът с Левски ни направи по-уверени, по-добри. Да вярваме, че ако се трудим на терена, ако сме подредени, ще можем да разчитаме на успех срещу отбори, които са от 7-о място надолу. Без голове няма да стане. Първото полувреме беше по-доброто. Стояхме добре, можеше да осъществим по-добри контраатаки. Малко плахост има, но ще продължим да работим. През второто полувреме беше по-нервно с оглед това, че поведохме и накрая гледахме да задържим резултата и футболните достойнства бяха по-малко. Радвам се за момчетата. Тази победа ще има стойност, ако успеем да се преборим с Крумовград", коментира Тренчев.

" Хебър победи Ботев, беше на крачка да победи Локомотив Пловдив, равен с ЦСКА. Много добър отбор с много добър треньор като Любо. Тази победа трябва да ни даде увереността, че победихме стойностен отбор. Това е пътят - да се трудим и да се надяваме", подчерта той.

 "Има накъде да се повдига физическото ниво. Има момчета, които дойдоха по-късно и тяхното физическо състояние не го знаем. Радваме се за тези три точки“, каза още той.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любо Пенев бе сразен, въпреки че синът му вкара гол: Пирин с първа победа за сезона - би Хебър (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички