Любо Пенев бе сразен, въпреки че синът му вкара гол: Пирин с първа победа за сезона - би Хебър (ВИДЕО)


Любо Пенев бе сразен, въпреки че синът му вкара гол: Пирин с първа победа за сезона - би Хебър (ВИДЕО)
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1325 0

Пирин Благоевград записа първата си победа през новия сезон в българската Първа лига. "Орлетата" надделяха с 2:1 при гостуването си на Хебър в Пазарджик. По този начин Пирин се отлепи от дъното и събра четири точки на предпоследната позиция. Хебър пък остава на десето място с 11 пункта.

През първото полувреме нямаше попадения и най-интересното бе запазено за втората част. Резултатът бе открит пет минути след нейния старт, когато Абу се пребори за топката и я пусна в перспектива за Борис Тютюков. Той нахлу, справи се с няколко противникови играчи и се разписа.

Само пет минути след това обаче резултатът бе изравнен, след като Георги Вълчев показа добра игра с гръб към вратата. Той задържа топката, обърна се и подаде към Николас Пенев, който вкара. Това бе и неговото второ попадение в елита.

Все пак "орлетата" нанесоха нов удар в 67-ата минута. Тогава Венцислав Бенгюзов центрира след фал иа намери Мартин Бачев. Първоначалните му действия не бяха особено добри, но остана необезпокояван и стреля втори път, за да се разпише.

В следващия кръг Пирин Благоевград играе у дома и приема новака и дебютант в елита Крумовград (24.09). Хебър Пазарджик пък ще има гостуване на Арда (23.09).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички