Хебър Пз и Пирин Благоевград спукаха топката пред Балъков и бивш бос на Локомотив Пловдив


Хебър Пз и Пирин Благоевград спукаха топката пред Балъков и бивш бос на Локомотив Пловдив
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1229 0

Хебър Пазарджик и Пирин Благоевград врътнаха скучно 0:0 в среща от 8-ия кръг на Първа лига. Двата тима изнесоха доста постна продукция на Националния стадион „Васил Левски“. Двубоят от ложите изгледаха легендата на родния футбол Красимир Балъков, както и бившият собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, който бе в компанията на Чавдар Цветков.

Двата отбора създадоха изключително малко голови положения и логично нито един от тях не успя да стигне до победата. Така Хебър регистрира първото си равенство от началото на сезона.

С прибавената точка пазарджиклии са на 13-о място със 7 точки. Благоевградчани пък са на предпоследното място с актив от 3 пункта.

Хората на Фулвио Пеа започнаха малко по-активно срещата. Скуката обаче бързо се настани на терена. Първото полувреме приключи без нито един точен удар някоя от двете врати.

След почивката двубоят продължи в същото русло. В 53-ата минута Иван Тасев от „орлетата“ отправи единствения точен удар в мача. Стражът Петър Дебърлиев обаче се справи с шута му.

До края така и не падна гол. Така двата тима поделиха точките в един най-скучните мачове от началото на сезона в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички