Треньорът на Спартак Варна Васил Петров след загубата от Хебър: Не ни изненадаха, всичко ни се получи


Треньорът на Спартак Варна Васил Петров след загубата от Хебър: Не ни изненадаха, всичко ни се получи
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1922 0

С малшанс Спартак (Варна) загуби с 0:1 от Хебър в двубой от 5-ия кръг на Първа лига.

Треньорът на "соколите" Васил Петров остана изключително разочарован от развръзката на сблъсъка. След края на срещата той разкри и какво е повлияло на развоя ѝ.

Така е във футбола. Понякога в тази интересна игра създаваш много и пропускаш. Понякога без положения или с едно те побеждават. За нас този мач беше много важен и много ме е яд. Сега трябва да се стегнем, продължаваме напред и работим“, заяви специалистът.

„Не заслужавахме да загубим от Славия, сега също не заслужавахме да загубим. Надявам се да се вдигнем по най-бързия начин и да дойдат нашите моменти. Мисля, че през седмицата ги анализирахме. Всичко, което искахме от мача, ни се получи. Те не ни изненадаха. Една грешка на Виктор доведе до един лек гол и това натежа. Пропускахме и дузпа.

В продължение на две години феновете ни подкрепят. Съвсем нормално е да има недоволни, но съм благодарен на истинските верни фенове. Смятам, че съм допринесъл с немалко, разбира се с подкрепата на много хора, за година и 8 месеца.

Днес излязохме с почти същия състав от миналата година. Трима от новите още не са оправени. Моура щеше да помогне със сигурност. Ние работим все още по селекцията и ще видим. Може би трябва да преспим и след това да решим“, допълни още той.

Ето какво каза и наставникът на Хебър Фулвио Пеа след успеха над варненци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички