Хебър Пазарджик изгони юноша на Рома


Хебър Пазарджик изгони юноша на Рома
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1266 0

Треньорът на Хебър Пазарджик - Фулвио Пеа е натирил още един футболист. След като прати Тодор Чаворски, Емануил Манев и Милан Кременович да тренират с дублиращия отбор, италианският специалист директно е изгонил от тима Патрик Нгинги, съобщава "Мач Телеграф".

Халфът, който е роден в Испания, но много млад преминава в школата на Рома, откъдето дойде в Пазарджик, е разочаровал треньорския щаб с лошата си дисциплина. Той често закъснявал за тренировки, успивал се и създавал други проблеми, които Фулвио Пеа не желаел да търпи повече.

Патрик Нгинги дебютира в българското първенство при загубата от ЦСКА 1948 с 0:1. Той влезе на терена като резерва в срещата от 4 кръг на Първа лига и остана в игра само 16 минути.

В същото време Хебър не успя да уреди работна виза за юношата на Тотнъм Родел Ричардс, въпреки че нападателят беше картотекиран в БФС. Така англичанинът ще трябва да напусне България още преди да е дебютира за тима от Пазарджик. С подобни проблеми са се сблъскали и други играчи, привлечени от Хебър. Вратарят Хадим Ндиайе обаче е получил необходимите документи и може да играе за тима на Фулвио Пеа.

Вижте още: Хебър привлече трио в последния момент от трансферния прозорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички