Официално: Хебър привлече трио в последния момент от трансферния прозорец


Официално: Хебър привлече трио в последния момент от трансферния прозорец
Снимка: hebarfc.com Колаж: Sportlive.bg

1179 0

Новакът в Първа лига - Хебър, официализира трансферите на трио в самия край на летния прозорец. Пазарджиклии подсилиха редиците си с нидерландски нападател, десен краен френски защитник и ляв краен такъв от Словакия. 

Ето какво съобщиха от клуба на своя уебсайт:

"Ръководството на ФК Хебър 1918 предприе допълнителна селекция с цел засилване на нападателната мощ на мъжкия представителен тим.

Вчера договори с клуба подписаха новите попълнения Муса Сила, Арсенио Валпорт и Робърт Мазан.

30-годишният Арсенио Джърмейн Седрик Валпорт е нападател (крило). Висок е 185 см.и е роден в Амстредам, Нидерландия. Започва кариерата си в Хееренвеен. След това играе последователно за Цволе (Нидералндия), Ференцварош (Унгария), Валвийк (Нидерландия), Бейтар Йерусалим (Израел), Алмере Сити (Нидерландия), Бусан Парк (Южна Корея), Розеларе (Белгия), Екселсиор (Нидерландия), Дордрехт (Нидерландия), Ермис Арадипу (Кипър), Теута Дуръс (Албания), Egnatia Rrogozhinë (Албания), и Персебая Сурабая (Индонезия). Бивш младежки нацонал на Нидерландия. Той пристига в Хебър като свободен агент.

Каращият 23-та си година десен бек Муса Сила е висок 177 см. Роден в Париж. В мъжкия футбол играе най-напред за втория тим на Ланс, а след това се състезава за френските Бург-Ан-Брес, отново Ласн Б, италианския Падуа и за последно в Шоле. Подобно на Валпорт и Сила преминава в Хебър като свободен агент.

Бившият национал на Словакия Робърт Мазан също бе картотекиран в Хебър. Той е 28-годишен защитник, висок е 180 см. и се подвизава като ляв бек. Робърт е роден в Тренчин, Словакия, където стартира футболното си обучение. При мъжете дебютира за родния Тренчин. След това играе последователно за Сеница (Словакия), Podbeskidzie Bielsko-Biała (Полша), Жилина (Словакия), Селта Виго (Испания), Венеция, Тенерифе (Испания), Млада Болеслав (Чехия), Карвина (Чехия), а за последно в кипърския АЕЛ Лимасол, където през миналия сезон записва 33 мача.

Новите попълнения на пазарджишкия тим тренират с отбора от началото на седмицата и ще бъдат на разположение на треньора Фулвио Пеа за предстоящото гостуване на Черно море в неделя".

Ето с кой друг нов футболист се похвалиха "зелените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички