Градев: Оставката на Михайлов е привидна, той всеки ден ходи в централата в Бояна


Градев: Оставката на Михайлов е привидна, той всеки ден ходи в централата в Бояна
Снимка: Yulian Todorov/Lap.bg

1748 0

Борислав Михайлов продължава да ръководи БФС, въпреки че подаде оставка през ноември 2023 година. Той продължава да ходи всеки ден в централата в Бояна. Това заяви адвокатът по спортно право Георги Градев пред "България Днес".

Оставка само на хартия за Михайлов

"Михайлов ходи всеки ден в централата на БФС в Бояна. До обяд е в кабинета си. След това отива в ресторанта. Всеки може сам да се досети какво точно прави там. Оставката, която подаде, е привидна. Михайлов все още е едноличен властник във федерацията", посочи юристът.

Още: СНИМКИ: Търговският регистър отхвърли Конгреса на БФС и Касабов ще бъде президент?

Боби Михайлов продължава да ходи на работа в БФС

Градев заяви още, че все пак през март ще има конгрес на БФС, въпреки че Търговският регистър отказа да впише поканата за събитието. Той не смята и че на форума ще има кандидат, който открито ще покаже подкрепа към досегашния шеф на централата.

Конгрес все пак ще има през март

"Михайлов е наясно, че ако открито саботира конгреса, ще си навлече още по-силно гнева както на футболната общественост, така и на цялата държава. Не мисля, че ще има кандидат, който да се яви с подкрепата на Михайлов. Такава схема само ще настрои хората срещу всеки, който реши да играе в подобен цирк.

Още: Димитър Бербатов реагира на новината за Конгреса: Има просто решение на проблема?

Михайлов си е наумил друг план. След провеждането на конгреса да обжалва взетите решения. Ще се опита да намери удобен повод за това. Иска по такъв начин да остане на власт дотогава, докато не бъде изчерпана цялата съдебна процедура. Това може да отнеме време. Михайлов се надява, че по този начин ще си управлява, както е било и досега", категоричен е той. По-рано Градев говори, че Михайлов няма да се откаже от поста си и само използва Касабов.

Шеф в БФС отговори: Под заплаха ли е Конгресът и защо ТР не го вписа?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички