Димитър Бербатов реагира на новината за Конгреса: Има просто решение на проблема?


Димитър Бербатов реагира на новината за Конгреса: Има просто решение на проблема?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1126 0

Голмайстор номер 1 на всички времена с националния отбор на България - Димитър Бербатов, изрази своето мнение по една от актуалните теми в родния футбол.

Какво се случи?

В понеделник (08.01) стана ясно, че Търговският регистър отказва да впише поканата за нов извънреден конгрес на Българския футболен съюз, какъвто се очакваше да има в началото на пролетта.

Още: Четирима уволнени и деветима наказани полицаи след насилието на протеста срещу БФС

Отговорът

Това предизвика гневна реакция от страна на Бербатов и неговия екип, които се борят за управлението на БФС. Една от най-големите легенди на българския футбол посети родния си Благоевград в сряда. Малко по-късно той застана пред медиите, за да коментира случилото се.

Бившият голмайстор на ЦСКА и Манчестър Юнайтед призова ТР да впише Михаил Касабов като представляващ БФС до провеждането на конгреса. Той отчете, че ситуацията е сходна с предходната такава, когато именно Касабов бе вписан след оставката на Борислав Михайлов.

Още: БФС урежда контрола с участник на Евро 2024, която няма да се играе в България

"Това трябва да се случи, както при предната оставка. Ситуацията е абсолютно идентична", заяви категорично Бербатов. Той съзря възможност впоследствие евентуални решения от конгреса да бъдат обжалвани.

Изненада: След дълги години в БФС - служител подаде оставка, която бе приета

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички