Готви се саботаж? Стилиян Петров обвини Михайлов в измама и даде ценен съвет на Михаил Касабов


Готви се саботаж? Стилиян Петров обвини Михайлов в измама и даде ценен съвет на Михаил Касабов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1507 0

Легендата на българския футбол - Стилиян Петров, отново не спести нищо на управляващите българския футбол. Членът на опозицията на Българския футболен съюз, водена от него, Мартин Петров и Димитър Бербатов, нападна директно Борислав Михайлов и колегите му.

Стенли заяви, че шефовете на БФС готвят преврат срещу новоизбрания временен президент Михаил Касабов. По негови думи той така и няма да встъпи в длъжността, тъй като му бива подготвян саботаж.

В специално видеообръщение бившият ас на Астън Вила и Селтик посъветва специалиста да не се поддава на провокациите и да бъде силен, обявявайки се в негова подкрепа. 

Още: Бербатов със съвет към Михайлов и Георгиев: "Концентрирайте се на танците и оставете футбола"

Какво каза Стенли?

"След последните събития в българския футбол, пред цялата общественост лъсва голямата истина - кои са хората, които стопират развитието на българския футбол", започна Петров, пояснявайки за кого говори.

"Една малка шайка - обкръжението на Борислав Михайлов, които се опитват с всички усилия да спрат в момента легитимния президент Михаил Касабов. В петък на Изпълкома цялата тази шайка ще се опита да смени легитимния президент Михаил Касабов", добави той, продължавайки със силни думи към Касабов.

Още: Крушарски: Конгресът да е на 1-ви юни - всички сме детска градина

"Призовавам него да покаже, че в България все още има лидери и хора, които искат да работят за българския футбол. Да не се поддава на емоцията и натиска и да бъде силен. Да знае, че всички сме зад него - както футболната общественост, така и клубовете.

Защото хората искат да се развиват, а не да бъдат притискани. Призовавам Михаил Касабов да отвори Изпълкома и да покаже как действащите хора в него взимат решенията за българския футбол, как протича един изпълком.

Когато искаш да си прозрачен, когато не криеш нищо, винаги можеш да го покажеш пред медиите. Така те ще покажат на всички как процедира един изпълком и как взима решенията. Надявам се, че ще получи подкрепа и от другите членове. Да не забравяме, че там има големи имена, чиято репутация се подбива също от това, че една малка шайка се опитва да защитава личните си интереси, а не тези на българския футбол.

Още: Йордан Лечков разкри какво е провокирало жалбите срещу Михаил Касабов

Господин Касабов, бъдете силен и не забравяйте, че обществеността и хората, които милеят за българския футбол, са зад вас. Успех", завърши Стилиян Петров.

Коловати посочи своя фаворит за шеф на БФС и каза за Левски: Голяма мъка беше

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички