Крушарски: Конгресът да е на 1-ви юни - всички сме детска градина


Крушарски: Конгресът да е на 1-ви юни - всички сме детска градина
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

863 0

Собственикът в Локомотив (Пловдив) и кандидат за президент на БФС - Христо Крушарски, заяви, че конгресът на централата ни трябва да се проведе на 1-ви юни - Деня на детето, защото всички са "детска градина".

Конгрес на 1-ви юни - защо?

"Най-добре е конгресът да се проведе на 1 юни, защото всички сме детска градина и ще пасва най-много. Какво е значението дали ще е на 15 март? Важното е да има добре подготвен конгрес", коментира той пред bTV.

Босът на Локо (Пд): Ще продължа традицията на Батето

"Дайте да вършим работа, да се готвим за конгрес и всеки да си покаже програмата, за да преценят хората кой ще свърши работа. Като кучетата сме - нито ядем кокала, нито го даваме на другите и само лаем", продължи Крушарски.

Крушарски - новият Батето?

Бизнесменът заяви, че в своята работа ще продължи традицията на Иван Славков-Батето и че новият президент трябва някога да е ръководил поне 5 човека.

"Ще продължа традицията на Батето, който беше обигран управител. Доказал го е не само в България, но и в световен мащаб. От 20 години до него съм научил доста неща и ще ги използвам за моята дейност в спортното поприще", зарече се клубният бос. А ето какви недостатъци видя Георги Градев в кандидатурата на Димитър Бербатов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички