"Голямо удоволствие за мен" - Стойчо Младенов коментира победата на ЦСКА 1948 срещу Левски


"Голямо удоволствие за мен" - Стойчо Младенов коментира победата на ЦСКА 1948 срещу Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2288 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, коментира победата на "червените" срещу Левски в първия кръг от Първа лига за сезон 2023/24.

*На 15-и юли тимът на Атанас Рибарски осъществи обрат от 0:1 до 2:1 насред стадион "Георги Аспарухов" и стартира по най-добрия начин новата кампания в родния елит.

"Първите мачове винаги са от изключително значение за самочувствието и увереността. Това, че победихме Левски на "Герена" е едно голямо удоволствие за мен", заяви Младенов в подкаста на "Мач Телеграф" - "МачКаст", и побърза да уточни:

"Знаете за битките, които сме водили с Левски. Казвам го с най-голямо уважение към този отбор. Радвам се, че успяхме да ги победим на "Герена", защото победата бе историческа".

Директорът в ЦСКА 1948 отговори и на въпрос дали е рано отборът да бъде считан за един от фаворитите в Първа лига през сезон 2023/24: "Всички, които работим в клуба сме много амбициозни, започвайки от спонсорите и стигайки до най-ниското ниво в школата. Треньорският екип ни е много качествен, Рибарски е добър треньор и ако миналата година сме били трети, сега целта е да сме втори или първи", обясни Стойчо Младенов и допълни:

"Така изкачваме стълбичката. Не искам да вкарвам напрежение във футболистите, но когато искаш да си шампион, трябва да се справяш с напрежението. Равният вече не е добър резултат!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Футболистите на ЦСКА 1948 са прибрали 5-цифрени суми след победата срещу Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички