Рибарски каза как ЦСКА 1948 победи Левски на „Герена“


Рибарски каза как ЦСКА 1948 победи Левски на „Герена“
Снимка: Lap.bg

2608 0

Треньорът на ЦСКА 1948  Атанас Рибарски бе видимо доволен след успеха над Левски на старта на сезона. Тимът му обърна „сините“ с 2:1 насред „Герена“.

Младият специалист обаче остава и здраво стъпил на земята. Той подчерта, че от отборът му е много далеч от изискванията му.

МНЕНИЕТО НА РИБАРСКИ

Труден мач за всеки отбор, който играе тук. В голяма част планът ни сработи. Имахме късмет и при вкарването на головете ни, но целта оправдава средствата. Тренираме доста статичните положения, тъй като разполагаме с играчи, които играят добре във въздуха. Имаме превъзходство, особено срещу противници, които добре ни затварят и пресират“, започна коментара си Рибарски.

Това е нов отбор, който тази победа ще му бъде ценна. Днес бяхме по-предпазливи и играхме с малка доза риск. Нашата цел е побеждаваме всеки един мач. През седмицата е доста дълъг процес, който на нас трябва да ни казва как да подхождаме. Днес се съобразихме със силните страни на Левски и да ги неутрализираме. Имаме двама нови, Чочев липсваше, което е много при играта ни с топката. Това са неща, които за съжаление, ще ни тежат, но се надявам да не се отразят. Не е близко отборът сега, искам да го виждам, когато е по-убедителен с топка и по-спокоен, но като първи мач на този стадион е нормално“, продължи той.

Радвам се, че постигнахме резултат и минимизирахме шансовете на Левски за гол. За нас беше под въпрос дори ние как ще се изправим, тъй като имаме хора, които дори не познават характера на българския шампионат“, завърши Рибарски.

Вижте за какви психологически разтройства заговори пък треньорът на Левски Николай Костов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички