Гьонов за шампионските амбиции: Мач за мач и ще видим докъде ще ни стигнат силите


Гьонов за шампионските амбиции: Мач за мач и ще видим докъде ще ни стигнат силите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1095 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, сподели мнението си след успеха на "червените" при визитата си на Левски в първия кръг на родния елит.

Възпитаниците на Рибарски се наложиха с 2:1 след обрат, макар че до този момент дори не бяха вкарвали при гостуванията си на "Герена". Ръководителят коментира големите амбиции на отбора си през настоящия сезон. 

Мнението на Гьонов 

"Два отбора, които не крият своите амбиции. Най-важното беше да победим, щастливи сме и гледаме към следващия кръг. Нека мислим мач за мач, доста от новите ни футболисти въобще не са в групата, нека изминат няколко кръга - ще видим докъде ще ни стигнат силите.

Имаме много национални състезатели, емоцията ще бъде от изключително значение, надявам се, че всички ще влязат в ритъм, вижда се, че някои не са готови да играят. Още чакаме работните визи на двата нови нападатели", бе лаконичният коментар на Гьонов след първия успех на "червените" на "Герена".

Ето какво сподели Атанас Рибарски след успеха на ЦСКА 1948 над Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички