Гол със задна ножица на Царско село не пречупи Берое при повторния дебют на Петър Хубчев (ВИДЕО)


Гол със задна ножица на Царско село не пречупи Берое при повторния дебют на Петър Хубчев (ВИДЕО)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1652 0

Отборът на Берое успя да вземе трите точки при визитата си на Царско село в мач от 20-ия кръг на Първа лига! Повторният дебют на Петър Хубчев начело на старозагорци бе белязан от невероятен гол и пълен обрат от 0:1 до 2:1.

Още в първите минути гостите от Стара Загора можеха да поведат чрез Омара Камара, но топката бе изчистена от голлинията, а впоследствие бе маркирана и засада. В ответната атака Седрик Каломбо вкара попадение, което може да спори не само за "Гол на кръга", а и за "Гол на сезона"...

При едно изритване на топката към наказателното поле на "зелените", конгоанецът успя майсторски да запази позиция с тяло и от малък ъгъл нанесе удар със задна ножица, който направи безпомощен Генадий Генев - 1:0 за "царете".

Футболистите на Петър Хубчев успяха да стигнат до изравнително попадение в 56-ата минута, когато Христо Митев центрира от фланга, а Джонатан Перейра бе на втора греда и изравни за 1:1. Шест минути преди края на редовното време Алиун Фал бе изведен сам срещу вратаря с едно докосване и не сбърка, осъществявайки пълен обрат - 1:2. Домакините имаха претенции за засада, но ВАР потвърди, че такава нямаше.

*Царско село продължава да бъде на дъното на таблицата с едва 11 точки, докато Берое е на седмо място с 28 пункта!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички