Глобиха с 4-цифрена сума Славия за щурма на Венци Стефанов в стаята на ВАР


Глобиха с 4-цифрена сума Славия за щурма на Венци Стефанов в стаята на ВАР
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

2595 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, отнесе сериозна глоба след мача на своя тим срещу хебър. заради него клубът бе глобен от Дисциплинарната комисия към БФС с 2000 лева.

Това не е максималната санкция за провинението на шефа на "белите". Нарушението му - нахлуване в стаята на ВАР, предвиждаше глоба до 5000 лева.

Стефанов е щурмувал стаята за видеообработка по време на мача, тъй като е искал да разбере защо дузпата за хебър беше пребита. Той е потърсил обяснение от елитния рефер Георги Кабаков, който е бил там.

"За опит за влизане в стаята за видеообработка, на основание чл. 37, ал.1, т.3 и във връзка с чл.6, ал.7 от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК "Славия" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева", гласи частта от наказанията, касаеща Славия.

Ексцентричният бос на "белите" обясни защо е постъпил така. "Направих това, защото бях сигурен, говорих и с момчетата, че Георги Петков не е извън голлинията. Георги Кабаков ми показа, че пръстите му били отвън голлинията. Стъпил на голлинията, но пръстите отвън. Аз му благодарих и това беше", бяха думите му.

Все пак той настоя, че неговият тим е бил ограбен. А след последния кръг ДК излезе с рекорден брой наказания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички