Гьонов: Искаме да играем атрактивен футбол, който да радва хората


Гьонов: Искаме да играем атрактивен футбол, който да радва хората
Снимка: БГНЕС

1057 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разкри плановете на новака в Efbet лига за предстоящия сезон. Гьонов разказа как клуба се е разбрал с голмайстора Мартин Камбуров, като добави, че се водят разговори с още играчи за нови попълнения.

“Мислите ни са насочени да направим един продукт, който хората да оценят. Целите са да играем хубав и атрактивен футбол, който да радва хората. Няма никакви разговори с ЦСКА-София за обединение, аз казах как може да има единен ЦСКА преди няколко дни. Ние искаме чист клуб, който не е взимал чужди лицензи, не се е сливал, не се е преименувал, няма нищо общо с Литекс. Сега единствено с българи ще се опитаме да наложим този модел. Текат разговори с още някои футболисти, но тъй като те имат договори с настоящите си клубове не искам да споменавам имена. С Камбуров се разбрахме много бързо и за нас ще е чест да мине рекорда на Петър Жеков с екипа на ЦСКА”, каза Добрин Гьонов.

Новият треньор на ЦСКА 1948 Красимир Балъков също коментира това, което предстои за „червените“ в предстоящите седмици. Ето какво каза бившият национален селекционер за подготовката на отбора преди старта на новия сезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички