ЦСКА 1948 официално представи Мартин Камбуров


ЦСКА 1948 официално представи Мартин Камбуров
Снимка: cska1948.bg

1426 0

Легендарният нападател Мартин Камбуров бе официално представен като футболист на ЦСКА 1948. Новакът в Първа лига представи звездата на българския футбол като ново попълнение, което ще радва "червените" фенове от началото на сезон 2020/21.

"Помислих си, че това е добра опция за мен да постигна целите си и разбира се да помогна на клуба. Няма да бъде лесно в началото, но с потенциала, с който разполагаме ще се представим достойно", заяви Камбуров при представянето си.

"Основната ми цел е да вкарвам голове, което съм правил винаги и това е най-силното ми качество. Мисля, че това е най-важно във футбола - човекът, който вкарва головете", добави още Камбуров, който е в преследване на рекорда на вечния голмайстор Петър Жеков.

За трансфера на Камбуров в ЦСКА 1948 се разбра още през миналата седмица, но днес бе официално представен като играч на клуба. Кариерата на Камбуров започва в Ботев (Пловдив), но таранът налага името си в българския футбол с отбора на Локомотив (Пловдив). Шампион на България през 2004 г. и бронзов медалист през 2005 г. с отбора от „Лаута“.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички