Новият треньор на Славия посочи какво трябва да направи отборът срещу Левски


Новият треньор на Славия посочи какво трябва да направи отборът срещу Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2054 0

Новият наставник на Славия Александър Тарханов изрази радостта си, че се завръща в клуба след 4-годишна пауза. Днес руският специалист бе официално представен пред медиите на стадион "Славия".

"Щастлив съм, че се връщам в този клуб, в който вече съм работил и мисля, че работата ми не беше лоша, чувствах се комфортно. Да, в един момент си тръгнах, след като от Висшата лига ме убедиха да го направя, но сега съжалявам за това. Не сме губили връзка с президента, с Мартин Кушев. Бях щастлив, когато Славия спечели Купата и президентът Стефанов я вдигна с тениска с лика на Путин", коментира Тарханов.

"Има проблеми в отбора, има много млади футболисти, ще трябва да работим много, за да вдигнем нивото. Виждам, че и у младите, и опитните футболисти има желание и старание, така че всички ще работим, за да направим един добър отбор. Срещу Царско село отборът игра добре, но след това с Монтана бе съвсем различно. Сега гледаме причините да се случи това", допълни той.

Треньорът на Славия сподели и очакванията си от мача с Левски тази неделя. "Всеки мач е като дерби, сега вече има много отбори от София. Важно е да се настроим правилно за мача, всички да сме максимално концентрирани, което го нямаше в мача с Монтана, и да покажем на терена това, което правим в тренировъчния процес", каза той.

А ето кой ще ръководи двубоя между Славия и Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички