Георги Иванов - Гонзо ще управлява БФС с двама вицепрезиденти, които са добре познати


Георги Иванов - Гонзо ще управлява БФС с двама вицепрезиденти, които са добре познати
Снимка: bfunion.bg

1634 0

Смяната на управлението в българския футбол остава водеща тема и в началото на новата седмица след избирането на Георги Иванов - Гонзо за президент на БФС. Новият Изпълком тепърва ще се събира за първи път в следващите седмици, а сега почват да се разплитат и част от концепциите за управлението на "синята" легенда. 

Караиванов от дълги години се занимава с родния футбол

Една от изненадите в самото начало е решението Гонзо да разполага с двама вицепрезиденти, а един от тях ще отговаря пряко за връзките с държавата и конкретно с Министерството на младежта и спорта.

За кого ще бъде властта

Става въпрос за Атанас Фурнаджиев и Атанас Караиванов. Първият и досега изпълняваше функциите на вицепрезидент, а междувременно е и председател на федерацията по биатлон. През години той мина през постовете на член и председател на Дисциплинарната комисия. По-късно е избран за вицепрезидент и член на Изпълкома.

Много е вероятно другият вицепрезидентски пост да остане за председателят на Професионалната лига Атанас Караиванов. Бившият журналист бе началник на фирмата, която която държеше телевизионните права, когато тя бе собственост на Кирил и Георги Домусчиеви. 

Вижте последното желание от екипа на Стилиян Петров към Гонзо!

Още: Гонзо изненада: Ще говоря с Бербатов, със Стилиян и Мартин могат да са полезни на футбола ни

Организаторите на протестите срещу БФС се оттеглят с голямо разочарование

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички