Гонзо изненада: Ще говоря с Бербатов, със Стилиян и Мартин могат да са полезни на футбола ни


Гонзо изненада: Ще говоря с Бербатов, със Стилиян и Мартин могат да са полезни на футбола ни
Снимка: Lap.bg БГНЕС Колаж: Sportlive.bg

3330 0

Новият президент на БФС - Георги Иванов-Гонзо, заяви изненадващо, че предстои да се чуе със съперника си на изборите преди 3 дни - Димитър Бербатов, за да му предложи да работят заедно за доброто на българския футбол.

Думите на Иванов

"Другата седмица ще опитам да направя контакт с Димитър и да поговорим. Той, Стилиян и Мартин могат да бъдат полезни за българския футбол. Това са млади и интелигентни хора и е безсмислено да водим войни", заяви Иванов пред журналисти след церемонията "Футболист на годината".

Той настоя, че мисли за обединение и работи за него

"Имаме желание да се обединим"

"Когато резултатите са добри, хората се обединяват. Имаме идея и желание да се обединим. Големите спортисти трябва да са големи хора. Подадоха ръка на екипа на Бербатов.

Не очаквайте веднага да се случат всички неща, които сме планирали. Те трябва да бъдат постепенни", допълни бившият технически директор на футболната ни централа. Гонзо остана недоволен от броя на чужденците в Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички