Георги Иванов - Гонзо е новият технически директор на БФС


Георги Иванов - Гонзо е новият технически директор на БФС
Снимка: LAP.BG

975 0

Георги Иванов - Гонзо е официално назначен на поста технически директор към Българския футболен съюз. Бившият спортен директор на Левски и Локомотив Пловдив ще има задачата да отговаря за всички национални отбори на България, както и за първенствата и турнирите у нас.

Освен това Иванов ще има за задача да следи развитието на женския футбол. Гонзо за последно беше спортен директор в Локомотив Пловдив, като се раздели със "смърфовете" в края на календарната година. Той остана на поста повече от година и половина, но напусна поради неразбирателство с Христо Крушарски.

Очаква се в най-скоро време работа в БФС да започне и друг бивш футболист на Левски - Станислав Ангелов. Георги Иванов-Гонзо има и треньорски опит, като беше начело на Левски в три периода, а през сезоните 2013/14 и 2016/17 води и тима на Черно море.

Смята се, че БФС се решава на такава стъпка поради причината, че Йордан Лечков често влиза в скандали с треньори, фенове и футболисти. По този начин от централата целят да подобрят имиджа на организацията.

Повече по темата прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички