Ще има ли България нов старши треньор - отговорът на Емил Костадинов!


Ще има ли България нов старши треньор - отговорът на Емил Костадинов!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4191 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов заяви пред "Мач Телеграф", че няма нови кандидатури за поста 'старши треньор' на националния ни отбор по футбол и Ясен Петров ще продължи работата си.

Очакванията са Джанини да пристигне в София през идната седмица и да парафира нов договор, тъй като сегашният му изтича на 20 януари:

"Ясен Петров ще продължи да бъде селекционер на националния отбор на България. Други кандидатури за поста не е имало. Единственият свободен пост в БФС е за технически директор. Доскоро такъв беше проф. Лъчезар Димитров", заяви Костадинов, а според последните слухове тази позиция ще бъде дадена на Георги Иванов - Гонзо!

Емил Костадинов се спря и на темата с Димитър Бербатов и евентуалния нов Конгрес в БФС:

"Не знам защо обществеността е настроена, че ще има нов конгрес. Такъв имаше преди 3 месеца и се видя кой победи. Димитър Бербатов има заведени дела, но за следващ конгрес няма насрочена дата. Няма от какво да се притеснявам", отсече той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички