Димитър Бербатов: Очаквам БФС да отхвърли подписката ни!


Димитър Бербатов: Очаквам БФС да отхвърли подписката ни!
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

1568 0

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов обяви пред bTV, че очаква футболната централа да не приеме внесените от неговия екип подписи за провеждане на изборен конгрес. По-рано днес Бербатов и неговият екип влязоха в БФС с необходимите документи, но бишият нападател смята, че футболният съюз няма да ги приеме.

БФС не прие подписката на Бербатов и през миналата година, когато се наложи да се намеси съдът, за да се стигне до изборен конгрес. Бербатов загуби с минимална разлика на изборите от Борислав Михайлов през есента, а сега се надява да се яви на нови избори за президентския пост през март, когато ще се състои нов конгрес на БФС.

"Днес сме внесли от 280 клуба. Тоест – много над бройката, които са ни нужни за свикването на конгрес. Покрили сме всякакви изисквания и сме се застраховали от всякакви… да речем, "иновативни" методи на Българския футболен съюз", заяви Бербатов пред bTV и уточни, че някои подписи все още не са внесени, но могат да бъдат на по-късен етап.

"Очакваме Българският футболен съюз да не ги приеме тези декларации", смята Бербатов. "Отново ще бъде отхвърлена тази подписка. Тоест – уставът няма да бъде спазен и ние след това пак ще отидем в съда и съдът пак трябва да се произнесе по този казус", сподели още бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

Още в края на миналата година Бербатов алармира, че БФС може да опита да няма избор на президент през март.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички