Георги Илиев-Майкъла търси нещо скрито в напускането на Любо Пенев и посочи бъдещия световен шампион и грешника за Англия


Георги Илиев-Майкъла търси нещо скрито в напускането на Любо Пенев и посочи бъдещия световен шампион и грешника за Англия
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4526 0

Георги Илиев – Майкъла коментира пред „Спортал“ изненадващата раздяла между ЦСКА 1948 и Любослав Пенев. Ел Голеадор хвърли оставка, а начело на тима вече официално е Тодор Янчев.

Решаващите мачове на ЦСКА през пролетта ще са срещу Лудогорец и Левски. ЦСКА 1948 според мен направи грешка с Любо Пенев. Той е добър специалист, отборът му играеше добре. Интересно защо си тръгва Любо, след като ЦСКА 1948 вървеше добре, в клуба всичко е изрядно, плаща се навреме, което е най-важното. Така е и в ЦСКА – и Найденови, и Ганчев, си плащат до стотинка, каквото са поели като ангажимент пред служителите. Така трябва да бъде. Любо не знам защо се махна, има нещо, което не се казва. С нещо не е бил съгласен може би. Но си мисля, че раздялата с него ще повлияе негативно на ЦСКА 1948 – ще се свлекат малко назад в класирането“, обяви бившият футболист и шеф в ЦСКА.

Илиев даде прогноза за Световното първенство в Катар и засегна темата с отпадането на Англия от Мондиала заради пропуснатата дузпа от Хари Кейн.

За световен шампион ще кажа Франция. Това, разбира се, е прогноза. Аржентина също играе силно. Преди няколко дни казах, че Англия ще продължи напред, но Хари Кейн пропусна дузпата. Това е груба грешка на треньора – Кейн е съотборник с Лорис на клубно ниво, познават се, вкара първата дузпа, добре, но задължително трябваше да дадат на друг да изпълни втората дузпа за Англия. Грешка на английския треньор, категорично“, каза Георги Илиев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш футболист и шеф в ЦСКА се подигра с Левски и почти даде титлата на „червените“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички