Етър представи новите екипи с "болярска" фотосесия


 Етър представи новите екипи с "болярска" фотосесия
Снимка: sport-vt.com

374 0

Етър представи новите си екипи за сезон 2022/2023 г. с атрактивна фотосесия на Царевец, в която в ролята на модели влюзоха Даниел Младенов, Мариян Иванов и Николай Янков.

Новата екипировка е изцяло на елитния бранд Nike. Официалният екип е в традиционния виолетов цвят с логото на Етър и на спонсора Winbet. Първият резервен екип за мачовете е изцяло в бяло, а много интересен е третият резервен екип за мачовете – изцяло в черно със златиста емблема на отбора и логото на спонсора. Футболистите получиха и екипировка за свободното време, за пътуванията за мачовете, тренировъчни екипи, анцузи и т.н., всички с бранда Nike. Вратарските екипи са в червено и в жълто.

Феновете на клуба вече могат да се сдобият с абсолютно всеки от оригиналните артикули – както с всяка от игровите фланелки, така и с тези за свободното време, тренировъчните, с анцузите и спортните горнища, сакове и др.

Всичко това става факт след стартиралото сътрудничество със SPORT DEPOT – поредна инициатива на компанията в подкрепа на българския спорт и на спортните клубове в страната. „SPORT DEPOT пожелава успехи на „Етър“ с новите екипи на Nike и завръщане във футболния елит. Без милост, Боляри!“, написаха от фирмата.

Вижте как се разви контролата между Левски и Етър!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички