Финален обзор: Венци Стефанов "сурвака" Левски, ЦСКА и Берое като за последно


Финален обзор: Венци Стефанов "сурвака" Левски, ЦСКА и Берое като за последно
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4839 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, даде интервю пред "Спортал", в което направи обзор на отиващата си 2021 година. Босът на "белите" си пожела да бъде здрав и отборът да го радва с повече победи:

"Отива си една неспокойна година във футбола, за 2022 година си пожелавам здраве и дано Славия ме зарадва с повече победи. Също така ще е добре да видим две-три нови момчета от нашата школа в първия отбор, при нас се залага на българското! Не очаквайте футболните проблеми да бъдат решени от онова момченце, дето не е почерпило никого през живота си. От него - нищо!", започна Стефанов, който в днешния 27 декември празнува имен ден.

След това той коментира и жребия за Лигата на нациите на "лъвовете": "Ако през 2022 година не спечелим групата, в която сме със Северна Македония, Грузия и Гибралтар, по-добре да закриваме футбола в България! Първото място в тази група е повече от задължително! Ако не сме първи, най-добре да се играе само билярд в България".

Последва и коментар за случващото се в Берое: "Казах вече, че идва Видовден. Винаги е така! Идва този ден и всеки плаща сметката. Ядеш кюфтета и не ревеш, тогава няма да ревеш и когато ти вземат кюфтетата. За Берое Видовден дойде, ще дойде и за другите. Всички, които са били на хранилка. Къде го има това - ТЕЦ, АЕЦ, държавна издръжка".

"Царско село пък сигурно ще играе само с юноши, но това е равносилно да си дарител на точки. Нищо повече. Не е грешка, че бройката на отборите в първенството се увеличи - например Спартак Варна върви добре и сигурно ще влязат. Дали вече имат осветление, дали теренът им ще отговаря на изискванията, това си е техен проблем. Варна е голям град. За да си на масата при големите, трябва да си облечен както трябва", каза Венци Стефанов и не подмина грандовете Левски и ЦСКА:

"В Левски също не пискаха, когато ядоха кифтетата. А сега с тези милиони задължения какво ще правят? Защо им трябваше да си бутат стадиона и да правят там нещо като нищо! Иван Вуцов казваше, че това е грешка, но кой да го послуша човека. А Вуцата беше корифей! Такива вече няма. Левски и ЦСКА ще трябва да викат неволята през новата година - едните дългове имат, другите не знам как ще строят стадион в Борисовата градина. Инджов разбира, защото е строител. Питайте го дали е възможно това нещо и той ще ви каже".

"Желая здраве на всички - слависти, цесекари, левскари, всякакви! Привържениците на Славия са многобройни и са интелигетни! Има ли интелигентен софиянец, славист е. Това е истината", добави за финал босът на Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички