Затварят половината "Колеж" за Ботев Пловдив - Локомотив София


Затварят половината "Колеж" за Ботев Пловдив - Локомотив София
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

868 0

Ръководството на Ботев Пловдив обяви билетите за домакинството на Локомотив София от 15-ия кръг на Първа лига в продажба. Двубоят е в четвъртък (26.10) от 12:30 часа и има особеност около провеждането му. 

Оказва се, че на стадион "Христо Ботев" ще останат два от секторите затворени - Трибуна ЮГ и Трибуна Север. Причината е продължаващото поставяне на козирка и поради мерки за сигурност няма да се допускат запалянковци. 

Съобщението на домакините

"🎫 𝙏𝙄𝘾𝙆𝙀𝙏𝙎 𝙄𝙉𝙁𝙊: Ботев стартира продажбата на билети за мача с Локомотив (София). Срещата от 15-ия кръг на Първа Лига е в четвъртък (26.10) от 12:30ч. на стадион "Христо Ботев".

🚨 *ВАЖНО: Трибуна ЮГ, както и Трибуна Север към този момент остават затворени поради ремонтните дейности на стадион "Христо Ботев". Притежателите на абонаментни карти за Трибуна ЮГ ще могат да използват своите места в сектор С, блок 15 в Трибуна Изток, а тези за Трибуна Север ще използват местата в сектор С, блок 22 отново на Трибуна Изток. Блок 15 (Трибуна Изток) за момента остава извън продажба.

🛒 Билетите са налични онлайн на сайта kolezha.bg. Пропуските ще се продават на стадион "Христо Ботев" и във фен магазина на ул. Райко Даскалов 40.

👉🏼 При закупуване на билети online, получавате 5% отстъпка от цената на билета.

🏷️ Цените на билетите са както следва:

▫️ Трибуна Изток – 15лв.

▫️ Централна трибуна (блок А1 и А7) – 15лв.

▫️ Централна трибуна (блок А2 и А6) – 20лв.

▫️ Централна трибуна (блок А3, А4, А5) – 30лв.

▫️ Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 30лв.

▫️ Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 70лв.

▫️ Деца до 4 години (включително) - влизат безплатно на мачовете (без място)

▫️ Всички деца на и над 5 години, всички ученици и студенти (при представяне на студентска книжка) използват 50% отстъпка от цената на билета (за тях билетите ще се продават само на каса и в магазините)

▫️ Пенсионери над 65 години - използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните (за тях билетите ще се продават само на каса и в магазините)

▫️ Притежателите на клубни карти използват 40% отстъпка при покупката на 1бр. билет

▫️ За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

👉🏼 Пропуските за феновете на Локомотив (София) могат да бъдат закупени в деня на мача на каса пред гостуващия сектор", написаха "жълто-черните" в социалните мрежи. 

Вижте защо запорираха сметките на Ботев Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички