Без милост! Локо София се срина тотално, а Ботев Пловдив му писа Отличен "6" (ВИДЕО)


Без милост! Локо София се срина тотално, а Ботев Пловдив му писа Отличен "6" (ВИДЕО)
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1070 0

Ботев Пловдив постигна разгромен успех с разгромното 6:0 над Локомотив София в мач от 15-ия кръг на родната Първа лига. "Канарчетата" постигнаха този успех в своя дом - "Колежа", и задълбочиха кризата в тима на "столичните железничари".

Развой на срещата

Първото попадение падна още в 4-ата минута, след като Самюел Акере и Антоан Барон комбинираха. Вторият се ориентира бързо и стреля с левия крак, за да открие резултата. 8 минути по-късно Бароан върна жеста и асистира на Акере, който се разписа за 2:0.

В първата минута на добавеното време за първата част бе отсъдена дузпа за "жълто-черните". Зад кълбото застана Ивелин Попов и не сбърка от бялата точка, правейки резултата на "Колежа" класически.

Доминацията на "канарчетата" продължи и през втората част на терена. В 56-ата минута Бароан отново бе с топка в крака пред противниковото наказателно поле, като намери Емануел Уме, а последният овладя чудесно и завърши с топовен изстрел във вратата на Локомотив София - 4:0.

10 минути по-късно домакините организираха чудесна атака, която завърши с нов гол. Този пък голмайстор отново бе Бароан. Крайният резултат пък бе оформен в 77' с второто попадение на Самюел Акере, който получи асистенция от Ивелин Попов.

С победата Ботев се намества на десетото място в Първа лига. Момчетата на Душан Керкез вече са с 18 точки в актива си и им предстои среща с градския съперник Локомотив. Възпитаниците на Данило Дончич са на 12-ото място с 14 пункта и ще мерят сили с Ботев Враца в следващия кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички