Малкото столично дерби в "Надежда" завърши без победител, ЦСКА 1948 съжалява повече


Малкото столично дерби в "Надежда" завърши без победител, ЦСКА 1948 съжалява повече
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

861 0

Локомотив (София) и ЦСКА 1948 завършиха наравно в столичното дерби на 14-ия кръг в Първа лига. Двата отбора не успяха да си отбележат гол и завършиха при резултат 0:0.

След няколко интересни, но не достатъчно опасни ситуации, в 32' Георги Русев падна в наказателното поле след контакт с футболист на съперника. Реферът на двубоя - Ивайло Ненков, не видя причина да отсъди дузпа в полза на ЦСКА 1948.

В добавеното време на първата част Педриньо беше изведен в наказателното поле от Русев и опита изстрел към далечния ъгъл, но нацели гредата. След това обаче страничният рефер вдигна засада.

Малко след началото на второто полувреме гостите можеха да отбележат гол, но резервата Симеон Мечев спаси "железничарите". Елитон се извиси след центриране от корнер и прати топката към десния ъгъл, но халфът успя да изчисти с глава от самата голлиния. До края на втората част не липсваха възможности и за двата тима, но никой от тях не успя да ги оползотвори.

Локомотив се спаси и в първата минута от добавеното време, когато Кертансон бе оставен непокрит в наказателното поле и стреля с глава, но покрай вратата.

Това е пети пореден мач без загуба за "червените", но и трето равенство в тях. Тимът се намира на седма позиция с 22 спечелени точки. Локомотив (Сф) има 2 загуби и 2 победи преди днешния мач. Това бе четвърти пореден мач за тима от "Надежда", в който не допускат гол във вратата си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички