Фенове на Черно море с прекрасна идея за стадион "Тича", клубът им благодари


Фенове на Черно море с прекрасна идея за стадион "Тича", клубът им благодари
Снимка: chernomorepfc.bg

678 0

Част от организираните привърженици на Черно море подеха прекрасна инициатива. Стадион "Тича" не е в най-цветущо състояние. Ето защо от Националния фен клуб на варненци решиха да помогнат макар и с малко. Фенове на "моряците" самостоятелно хванаха четки и валяци и пребоядисаха оградите около трибуните в цвета на отбора на своето сърце - зелено-бял.

Реакцията от ръководството на Черно море не закъсня и запалянковците бяха похвалени на уебсайта на клуба. Публикуваме съобщението на тима без редакторска намеса:

"Ръководството на ПФК Черно море благодари на Националния фен клуб на “моряците”, че освен постоянната и неистова подкрепа от трибуните на своите любимци, допринасят и за поддръжката на собствения ни дом – стадион “Тича”.

Привържениците на Морето организираха похвална инициатива. Феновете запретнаха ръкави, за да освежат огражденията на клубното съоръжение – в зелено – бяло. Така НФК Черно море отново показа как да бъдат пример за всички фенове у нас!

През годините агитката на варненци е доказала, че е 12-ия играч на отбора и е с основна заслуга “Тича” да се превърне в непревземаема крепост. Благодарим Ви", написаха "зелено-белите".

Ето какви са целите на "моряците" според наставника Илиан Илиев

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички