Илиян Илиев разкри дали Черно море ще привлича нови играчи


Илиян Илиев разкри дали Черно море ще привлича нови играчи
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1988 0

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, разкри, че "моряците" няма да търсят още нови попълнения за селекцията си. Пред медиите след контролата срещу Етър (Велико Търново), спечелена от варненци с 3:1, специалистът сподели, че е доволен от видяното от повечето от своите възпитаници.

"Търсихме момчетата да играят цял мач. В последните минути не съм доволен, просто изчаквахме да свърши мачът. Не искаме да вкарваме 10 гола, но да се държи някакво темпо. Доволни сме от желанието на всички", коментира Илиев.

"Някои чужденци се адаптират по-добре, други не чак толкова. Колективът ги е приел и им помага да свикнат. Селекцията приключи. Доволен съм от конкуренцията на отделните постове, макар че искам повече старание от част от по-младите футболисти. Амбицията не я виждам в някои и трябва да се посъбудят.

Даниел Димов не можем да дадем прогнози кога ще е готов. Утре му свалят шевовете. Дори лекарят не може да даде срок. Казват от 2 до 6 месеца. Велислав Василев започна да бяга, надявам се връзката на рамото му да е стабилна, за да няма повече проблеми. Той и Евгений Сердюк със сигурност ще влязат в отбора по-рано от Дани Димов", допълни още той.

Ето кой е последният футболист, който не успя да се хареса на наставника на "моряците"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички