Етър Велико Търново оцени по-скъпо 7 отбора от Първа лига


Етър Велико Търново оцени по-скъпо 7 отбора от Първа лига
Снимка: Етър / Анатолий Йорданов

2426 0

Завърналият се в родния елит – Етър Велико Търново, обяви цените на билетите за предстоящите домакински мачове на отбора в Първа лига. Любопитното е, че входът за сблъсъците срещу тимовете от Топ 6 от последното първенство - Лудогорец“, ЦСКА , ЦСКА 1948, Левски, Локомотив Пловдив и Черно море плюс „Ботев“ (Пловдив), е по-скъп с 5 лв.

Ето какво обявиха от клуба от Велико Търново:

"Билетите за домакинските мачове на „Етър“ за предстоящия сезон в efbet Лига – както за предварителната продажба, така и непосредствено преди срещите, ще бъдат на Eventim. Те ще бъдат достъпни за всички желаещи и онлайн, както и на касите преди мач.

Цените на билетите ще бъдат в зависимост от рейтинга на противниковите отбори. За мачовете срещу тимовете от топ 6 от последното първенство – „Лудогорец“, ЦСКА (София), ЦСКА 1948, „Левски“, „Локомотив“ (Пловдив) и „Черно море“, плюс „Ботев“ (Пловдив), цената е 15 лв. за стандартен билет и 8 лв. за ученици и пенсионери.

За мачовете срещу останалите отбори „Арда“, „Славия“, „Локомотив“ (София), „Пирин“, „Ботев“ (Враца), „Хебър“, „Берое“ и „Крумовград“ цената е 10 лв. за стандартен билет и 6 лв. за ученици и пенсионери.

Припомняме, че все още всеки желаещ може да заяви абонаментна карта за целия сезон. Стандартна карта (за всички от 18 до 65-годишна възраст) е 150 лв., намалена карта за ученици и пенсионери (за всички от 7 до 18 и над 65-годишна възраст) е 80 лв., а VIP картата, която осигурява място в ложите на стадион „Ивайло“ и гарантирано паркомясто за автомобил, е 924 лв. Картите са валидни за целия спортно-състезателен сезон 2023/2024 г. – за всички 18 домакински срещи от първенството плюс мачовете за Купата на България. Цените са калкулирани така, че всеки притежател на абонаментна карта да може да гледа мачовете на цените на билетите от м.г. Така стандартната карта осигурява достъп срещу 8 лв. на мач, а намалената – 5 лв.

Всеки, който си закупи абонаментна карта, има възможност до края на юли да заяви официална мачова фланелка на „Етър“ от новия юбилеен екип с 30 % намаление – на цена от 70 лв. Картите могат да бъдат заявени в офиса на клуба на стадион „Ивайло“, тел. за информация – 0888205832. Снимки за картите не са необходими!"

ВИЖТЕ ОЩЕ: Етър Велико Търново пусна абонаментни карти за Първа лига – струват между 80 и 924 лв.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички