Емануел Луканов отговори: Разбирам Спартак, но нека кажа истината


Емануел Луканов отговори: Разбирам Спартак, но нека кажа истината
Снимка: Lap.bg

1923 0

Ръководството на Етър отговори чрез старши треньора си Емануел Луканов на нападките от страна на Спартак Варна, отправени публично в понеделник. "Соколите" обвиниха бившия шампион на Първа лига за пропадането на уговорената преди месец контрола между двата тима. 

Под внимание трябва да бъде взета и изведената причина от варненския тим, според която е пропаднала проверката - "непрофесионално и некоректно отношение" от страна на съперниковото ръководство. 

Луканов обясни пред vsport.bg какво точно се случило около проваления двубой и подчерта, че държи да сподели "истината".

Позиция на Етър

"Разбирам Спартак, но искам да кажа истината. Първо говорих със спортния им директор Енгибар Енгибаров и се разбрахме да играем във Велико Търново. После се чух с треньора им Валентин Илиев и той предложи да се срещнем в Търговище, и ние приехме.

Оказа се обаче, че на 8 юли на стадион "Ивайло" има държавно първенство по лека атлетика и не можем да изиграем контролата с Литекс, преди която щяхме да представим отбора си за новия сезон. Решихме да направим това на 5 юли преди евентуален мач със Спартак. Затова им предложихме да дойдат във Велико Търново, но те отказаха. Защо не са искали да пътуват 95 км, не зная.

След като стана ясно, че няма да играем със Спартак, аз звъннах на Енгибар Енгибаров и му се извиних. Нашият президент пък уреди среща с Берое за 5 юли на "Ивайло", преди която ще представим отбора си за новото първенство", категоричен бе Луканов.

Вижте любопитни подробности около контролата между Етър и Берое!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички