Официално: Етър Велико Търново привлече опитния Димо Бакалов


Официално: Етър Велико Търново привлече опитния Димо Бакалов
Снимка: etarvt.bg

1822 0

С публикация в официалния сайт на клуба, от Етър Велико Търново се похвалиха с още едно ново попълнение - Димо Бакалов!

34-годишният офанзивен футболист е петкратен шампион на България с Лудогорец, двукратен носител на Купата и двукратен носител на Суперкупата на страната. 

За последно носеше екипа на Локомотив София, а сега се превръща в осмия нов футболист на "виолетовите", които се завръщат в Първа лига през новата кампания 2023/24. 

Ето какво гласи цялата публикация на Етър:

"Опитният офанзивен халф Димо Бакалов стана поредното ново попълнение в селекцията на „Етър“ за новия сезон в efbet Лига. Двете страни подписаха договор и Бакалов се включи в подготовката на „болярите“.

Той е роден на 19 декември 1988 г. в Сливен. Като играч на „Лудогорец“ има пет шампионски титли, две купи на България и две суперкупи, през сезон 2022/23 носи екипа на „Локомотив“ (София). 34-годишното дясно крило изигра общо 36 мача за „железничарите“, вкара 4 гола и направи една асистенция. В кариерата си до момента е играл още за „Сливен“, „Лудогорец“, „Локо“ (Пд), „Берое“ и „Царско село“.

Димо Бакалов е осмият нов при “болярите” това лято след Владислав Найденов, защитника Илкер Будинов и вратаря Дамян Христов, френския халф Шано Буколда, Денислав Ангелов и Мартин Николов от “Септември”, Ивайло Димитров от „Локомотив“ (Пд).

“Приех офертата на “Етър” и вече съм футболист на “виолетовите”. Отборът е изграден от млади състезатели, от по-опитни футболисти и качествени чужденци. Ще намерим добрият синхрон и трябва заедно да постигнем поставената цел, а тя е затвърждаване в efbet Лига!”, заяви след подписването на договора си Димо Бакалов.

Успех на Димо Бакалов с виолетовия екип!".

*Четете последните новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички