Етър с разгромна победа срещу Витоша в Бистрица


Етър с разгромна победа срещу Витоша в Бистрица
Снимка: http://etarvt.bg/

1138 0

Отборът на Етър Велико Търново разби Витоша Бистрица с 6:2 като гост в последен мач от 23-ия кръг на Първа лига. На стадиона в Бистрица "виолетовите" се развихриха в първата част, в която вкара цели четири гола, дело на Александър Дюлгеров, Яни Пехливанов, Флорент Боджадж и автогол на Веселин Минев.

Домакините успяха да отговарят само с едно попадение от дузпа на Кристиян Кочилов в 31-та минута. След почивката Илия Димитров върна още един гол за "бистришките тигри" в 59-та минута, но Иван Иванов и дошлият под наем от ЦСКА миналата седмица Тонислав Йорданов оформиха разгромното 6:2 в полза на Етър.

Двата тима изиграха най-резултатния мач в родния шампионат през настоящия сезон, като търновци стигнаха до заслужен изразителен успехСлед този успех "болярите" се изкачиха до 10-то място в класирането с 23 точки, докато Витоша остава на дъното със скромния актив от пет точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички